Instagram English blok Lex Home Decor blok

Onze partners

Op verschillende vlakken werken wij al geruime tijd samen met diverse partners. Onderstaande partners kunnen wij u dan ook van harte aanbevelen.

Firma Hegeman

Met de firma Hegeman werken wij nauw samen op gebied van elektrische gordijnrails in combinatie met de Bang & Olufsen afstandbediening. Zij zijn de specialist op gebied van beeld en geluid, van de merken Bang & Olufsen en Loewe, en adviseren u graag over de modernste technieken en bedieningsgemak.

Marjolein Buis Interieurstyling

Voor een goed stylingadvies kunt u terecht bij Marjolein Buis. Ook geeft zij adviezen op gebied van indeling en verlichting. Indien gewenst doet zij dit d.m.v. het maken van een plattegrond en/of een moodboard. Met Marjolein werken wij nauw samen. Zo hebben wij samen met haar diverse modelwoningen gestoffeerd en ingericht. Kijk voor resultaten onder kopje “modelwoningen”.

Gerard Keune

Voor een meubel op maat gemaakt kunt u terecht bij de firma Keune in Uithoorn. Of het nu om een kast, tafel of ander meubelstuk gaat, zij kunnen uw wensen uitwerken en op maat maken.

Simon de Bruin

Bij Simon de Bruin Slaapcomfort vindt u diverse slaapsystemen, matrassen, kussens, kasten en bedlinnen. Zij adviseren u graag in hun showroom.