Instagram English blok Lex Home Decor blok

Luxaflex® PowerView® Motorisation

Met de Luxaflex® PowerView® Motorisation haalt u een fantastisch product in huis. Middels dit innovatieve systeem kunt u – geheel naar uw eigen behoeften – raambekleding aansturen. Het systeem is uiteraard draadloos en is vooraf programmeerbaar. Het systeem kan alle PowerView® gemotoriseerde raamdecoratie – geheel naar eigen wens - in huis bedienen. Door de PowerView® te programmeren met de PowerView® App op uw smartphone of tablet kunt u Luxaflex® producten laten bewegen op precies die momenten wanneer het u uitkomt. De PowerView® mag eigenlijk niet ontbreken in het hedendaagse leven. Het is praktisch en na het programmeren van scenes regelt het systeem alles automatisch. Op gebied van raamdecoratie heeft u in uw woning nergens geen omkijken meer naar. De belangrijkste kenmerken van de PowerView® zijn: nauwkeurige bediening – flexibele programmering – energiezuinig – veilig – kindvriendelijk – veelzijdig – batterij aangedreven.

Remote Connect biedt de mogelijkheid om vanaf elke plaats ter wereld via uw smartphone of tablet scenes in het PowerView® systeem te activeren met een persoonlijk account in de PowerView. U kunt op afstand inloggen in de PowerView® App om uw raamdecoratie thuis te bedienen.

Naast het draadloze PowerView® is het ook mogelijk om producten aan te sturen middels de afstandsbediening Pebble Scene Controller. Deze Pebble Scene Controller is beschikbaar in diverse kleuren en mogelijkheden.