Instagram English blok Lex Home Decor blok

Horren

Van de merken Unilux en Luxaflex® hebben wij horren in onze collectie. Beide merken leveren horren van een zeer goede kwaliteit. De horren zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en speciaal horren gaas. De structuur van het gaas is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten en niet doorheen kunnen.

De belangrijkste functie van een hor is dat het insecten buiten houdt. Verder maken horren het mogelijk om te ventileren, zorgen ze voor een hygienische leefomgeving en kunnen ze pollen tegenhouden. Dit laatste is vooral prettig voor mensen met allergieën.

Wij verkopen – maatwerk - horren voor vrijwel iedere deur of raam. Profielen zijn in diverse standaard RAL kleuren verkrijgbaar. Tegen een geringe meerprijs zijn de horren ook leverbaar in alle overige RAL kleuren. Ook kunt u kiezen uit meerdere types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen uit verschillende type horren (rolhor, inzethor, inzetrolhor en vaste hor). Van draaikiep-raam tot openslaande tuindeuren, er is altijd een passende oplossing. Alle horren worden op maat gemaakt.