Instagram English blok Lex Home Decor blok

Railsystemen

Naast het standaard railsysteem is het ook mogelijk om voor een ander type systeem te kiezen. U heeft b.v. de keuze uit verschillende wandsystemen, een roederailsysteem, vierkante railsen, een rails op steunen etc. etc. Veel keuzes zijn in diverse kwaliteiten te verkrijgen zoals aluminium, edelstaal, chroom of messing.

Ook hebben wij een elektrisch bedienbare railsysteem van Goelst in ons assortiment die – buiten een eigen type afstandbediening – ook kan samenwerken met een Bang & Olufsen afstandbediening. Op deze manier kunt u, uw gordijnen en uw audio apparatuur via een (B&O) afstandbediening bedienen. Het elektrische systeem heeft een sterke motor, is geschikt voor alle type gordijnstoffen en is fluisterstil. Uiteraard kunnen wij u in onze winkel een demonstratie geven van het elektrische systeem.

Onze collectie roedes is zeer uitgebreid. Van modern tot klassiek in diverse kwaliteiten zoals hout, smeedijzer, en diverse metaalsoorten hebben wij in huis. Van de firma Insterstil hebben wij een roedesysteem in de collectie, die – door een systeem uit de bruggenbouw – grote overspanningen mogelijk maakt zonder tussensteun.